0 0

Астрономски пад на продажбата на нови автомобили во ЕУ

Бројките на новорегистрирани автомобили е скоро преполовен во Хрватска ( на 25.151) според податоците од здружението на произведувачи ACEA. Во првите осум месеци во годината во 26 земји членки на...
0 0

Како се судат во Русија сообраќајните незгоди со смртни последици?

На 8 јуни 2020 година во Москва, се случи тешка сообраќајна незгода со смртни последици по вина на великиот руски актер Михаил Ефремов. Ефремов, управувајќи „џип гранд чероки“, изгубил контрола...