Beyond Fintech: Fintech Growth Without Borders

Beyond Fintech

Настаните “Beyond Fintech” се серија на кратки панел сесии овозможена од Eleven Софија како дел од Visa Innovation програмата. Целта на претстојниот настанот е да ги презентира и преку дискусија ни ги отвори портите кон следните финтек хоризонти во плаќањата, автентикацијата, традиционалното банкарство, инвестициските можности, позајмувањето…

Вмрежувањето со финтек гуруа и професионалци е една од главните придобивки а навистина квалитетната група на говорници овозможува поврзување со светските лидери во финтек сверата.

Третата едиција на “Beyond Fintech” ќе се фокусира на Раст и Развој на компаниите и ќе ни ги донесе примерите на некои од најбрзо растечките компании во централна и источна Евтопа.

Говорници:

  • Irina Scarlat, Global Head of Growth @Revolut
  • Sergiu Negut, Co-founder, EVP @FintechOS
  • Stoytcho Vlaykov, Co-founder @Cashwave
  • Mayank Somaiya, Head of Fintech Partner Connect & Venture Partnerships @Visa

Датум

Дек 10 2020
Expired!

Време

16:00 - 17:30

Цена

бесплатно

Повеќе информации

Read More
Категорија
Read More

Нема повеќе SOS копче за вас, има Триглав SOS пакет за доброволно приватно здравствено осигурување. Прочитајте ги сите детали👇

No event found!

Триглав

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%