0 0

Андреј Андољшек нов претседател на Надзорниот одбор на Заваровалница Триглав

Најголемата осигурителна компанија во Македонија - Триглав осигурување е во комплетна сопственост на словенската Заваровалница Триглав. На 18ти август Заваровалница Триглав имаше промена на раководните позиции во надзорниот одбор. Со...
0 0

ГРУПАЦИЈАТА ТРИГЛАВ ВО ПРВОТО ПОЛУГОДИЕ СО РАСТ НА ПРЕМИЈА И ПОНИСКА ДОБИВКА

Триглав во првата половина од 2020 година на македонскиот пазар работеше стабилно и беше достапен за клиентите во вонредните услови на пандемија Групацијата Триглав во првата половина од годината и...