мај 2018 - Page 5 of 5 - Bits of insurance
BRINK

Пари насекаде, што би направиле?

Во средата наутро над Индијаполис без да се направи облак и да врне се беше поплавено од пари кои летаа […] Повеќе »
JAPONIJA

На исток нешто ново

Брзото стареење во Јапонското општество е причина осигурителните компании да развијат нови осигурителни продукти за сопствениците на имот кои ги […] Повеќе »
euroins

Евроинс значително расте во источна Европа

Три години по влезот на Украинскиот пазар, бугарската компанија “Евроинс Иншурнс Груп” соопшти дека го раширува својот бизнис на овој […] Повеќе »
Coverfox

Индиски стартап финансиран со $22 милиони

Coverfox, една од неколкуте компании чија цел е да го дигитализираат осигурувањето во Индија, има ново финансирање од страна на […] Повеќе »