ШТО Е ШТЕДЕЊЕ? - Bits of insurance

ШТО Е ШТЕДЕЊЕ?

Од НБРМ не советуваат зошто треба да се штеди, како и каде може да се штеди, какво штедење постои и кога е најдобро да се почне со штедење.

WebBuilder_FlaerStoestedenje

 

Додека едукативниот стрип наменет за најмладите не учи зошто е потребно штедењето.

 

WebBuilder_Maliotstedac

 

Најновиот стрип на НБРМ може да го прочитате тука.

Сподели ја оваа објава

Коментари

%d bloggers like this: