Невреме во Муртино - Bits of insurance

Невреме во Муртино

Погледнете какво невреме го зафатило Муртино на 07.07.2018

Видеото е направено од Kire Galev

 

Сподели ја оваа објава

Коментари

%d bloggers like this: