Листа на добитници на грантовите од ФИТР - Bits of insurance

Листа на добитници на грантовите од ФИТР

Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) ја објави листата со сите добитници на грант. На извештајот ќе може да видите која компанија колкав имала свој капитал и колку добила кофинансирање.

Во прилог е извештајот и линк со сликите од свеченото доделување.

Да ве потсетиме дека помош добија 79 компанија. Повеќе може да прочитате на следниов линк.

[pdf-embedder url=”https://bitsofinsurance.bitnamiapp.com/wp-content/uploads/2018/07/FITR_rezultati_stolb_3_prv_povik.pdf”]