јули 2018 - Page 13 of 13 - Bits of insurance
bebe vo kola

Словенците измислиja уред кој спасува животи

Словенците се најзрели за стартап-и, тие постојано се на... Повеќе »
CRO-osiguranje

Croatia Оsiguranje: Бруто премијата порасна за 8{575989f8a8091d4d5e8e3b0412d0c63422c45ccab7e79d73fb167804c66881e0}

Croatia Оsiguranje во 2018 година планира бруро премијата во износ... Повеќе »
banka

Се продаваат акциите на банките

Во Македонија започнаа да се продаваат акциите на банките,... Повеќе »
имот

Договорите за осигурување имот со раст

Осигурителните друштва во првиот квартал од годинава оствариле 2,36... Повеќе »
so-pametna-kartichka-poevtina-patarina

Со паметна картичка – поевтина патарина

Од првата недела на јули во Македонија се воведува... Повеќе »