Прокредит банка вработува! - Bits of insurance

Прокредит банка вработува!

Дали сте спремни за нов предизвик? Дали сте млади и амбициозни и сакате интернационално искуство? Тогаш сте одличен кандидат за вработување во Прокредит банка.prokredit

 

Банката нуди одлична работна атмосфера, германски стандарди на банкарско работење и можност за професионална кариера.

Кандидатите треба:
• Течно го познаваат англискиот јазик
• Да сакаат динамична работа и да бидат полни со енергија
• Да имаат високо образование и документ како доказ.

Работното искуство не е задолжително.

ПроКредит нуди:
• Работно место и професионален развој во единствената германска банка во Македонија
• Процесот на обука организиран во странство во првите 4 месеци од договорот за работа
• Динамична и проактивна работна средина

Процес на избор:
• Математички и логички тест
• Групно и индивидуално интервју
• Две седмици фокус сесија
• Договор за работа

Прочитајте повеќе за начинот на аплицирање и вработување тука.

Сподели ја оваа објава

Коментари

%d bloggers like this: