Фондот за здравствено осигурување вработува 81 лице - Bits of insurance

Фондот за здравствено осигурување вработува 81 лице

Фондот за здравствено осигурување на Македонија објави оглас за вработување на 81 лице на определено време од 1 година.

Платите се движат од 16.492 до 27.480 денари во зависност од работното место.

За повеќе детали кликнете тука.

Сподели ја оваа објава

Коментари

%d bloggers like this: