Изберете како ќе изгледа банката на иднината - Bits of insurance

Изберете како ќе изгледа банката на иднината

Викендов во ИноФеит при техничкиот кампус на УКИМ се оддржува OBSG BUZZ Hackathon: Креирај ја мобилната банка од иднината.

Над 50 млади поделени во 9 тимови се вклучени во изработката на иновативни решенија кои би го придвижиле мобилното банкарство кај нас.

Тимот на Systems for Enterprise има визија за тоа како треба да изгледа мобилното банкарство на иднината и сакаат да го чујат и вашето мислење:
https://bit.ly/2PcbjTm

Како благодарност за вашето мислење тимот на S4E ќе подели powerbank на еден среќен испитаник.

Со среќа!

47390823_1783139038481492_4332342097114824704_n

Сподели ја оваа објава

Коментари

%d bloggers like this: