Триглав осигурување Загреб и Сбербанк потпишаа договор за соработка - Bits of insurance

Триглав осигурување Загреб и Сбербанк потпишаа договор за соработка

Триглав осигурување Загреб и Сбербанк потпишаа догоговор за соработка со кој на финансискиот пазар во Хрватска ќе нудат заеднички помодерни финансиски и осигурителни производи.rakuvanje

“Потпишувањето на овој ексклузивен договор за соработка со Сберкбанк е нешто најзначајно што му се случило на Триглав во изминатите неколку години и преставува голема обнова за нашето работење. Сметам дека спојувањето на овие два големи бренда и услугите кои заеднички ќе ги понудат можат значително да допринесат во работењето на двете компании.” – изјави Marin Matijaca, претседател на управата на Триглав осигурување Загреб.

“Со оваа соработка, Сбербанк добива јак и посветен партнер кој со своите понуди ќе помогне во остварување на плановите на банката во делот посветен на граѓаните.” изјави Csaba Soos, претседател на управата Сбербанк Хрватска.

Сподели ја оваа објава

Коментари

%d bloggers like this: