Семејно приватно здравствено осигурување на Еуролинк осигурување - Bits of insurance

Семејно приватно здравствено осигурување на Еуролинк осигурување

Грижата за здравјето и можноста за најквалитетно лечење во модерните здравствени установи се на првото место на приоритети во животот. Здравјето е сè во животот и без здравјето сè друго е ништо. Најновиот продукт за приватно здравствено осигурување на Еуролинк е СЕМЕЈНО ПРИВАТНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ. Со овој продукт се овоможува здравствена заштита на целото семејство во најпознатите. Осигурените лица можат да се третираат во најдобрите и најмодерните приватни здравствени установи во Република Македонија.eurolink

Партнери во ова осигурување на Еуролинк се:

Kлиниката ,,Жан Митрев”, ,,Ремедика”, ,,Аџибадем Систина”, ,,Санте Плус”, ,,Систина Офталмологија”, ,,Плодност – Битола”, ,,Неуромедика”, ,, Специјалната очна болница „Деница“, ПЗУ Поликлиника Дента ЕС, ПЗУ Дентизар – Специјалистичка ординација по стоматолошка протетика, Стоматолошка ординација Круна МС, Медикал центар Промедика, Приватна здравствена установа-ординација за општа стоматологија и специјалистичка по орална хирургија Дентин – Скопје, Приватна здравствена установа – специјалистичка ординација по ортодонција д-р Маргита Смилева, Приватна здравствена установа – специјалистичка ординација по кардиологија КАРДИОЛОГИЈА ПРИМА – Скопје и др.) и во Европа, без ограничување и по избор на клиентот.

Погледнете го пакетот и одберете ја најдобрата заштита за вашето семејство:

slikaКонтактирајте го вашиот консултант за осигурување или јавете се во центарот за поддршка на клиенти ”Еуролинк 24” на (02) 15 888.

Атанас Димовски