декември 2018 - Page 10 of 10 - Bits of insurance

Изберете како ќе изгледа банката на иднината

Викендов во ИноФеит при техничкиот кампус на УКИМ се оддржува OBSG BUZZ Hackathon: Креирај ја мобилната банка од иднината. Над […] Повеќе »