Каква креативност! Погледнете го обидот за глума со цел да се наплати осигурување! - Bits of insurance

Каква креативност! Погледнете го обидот за глума со цел да се наплати осигурување!

Сведоци сме на многу обиди од луѓе кои се обиделе да го измамат осигурувањето со цел да наплатат некоја сума за наводни незгоди.

Еден таков случај е и 57 годишниот жител на Њу Џерси Александар Голдински, кои на свој начин се обидел да оглуми незгода, поради влажен под.

Уживајте во креативноста и глумата на Голдински.

Гане Ангелов