Охридска банка: Прекин на електронското и мобилното банкарство - Bits of insurance

Охридска банка: Прекин на електронското и мобилното банкарство

Поради технички интервенции, електронското и мобилното банкарство на Охридска банка Сосиете Женерал ќе бидат недостапни во периодот од 09.02.2019 од 15.00ч до 22.00ч на 10.02.2019. Стои во известувањето на Охридска банка.ohridska-banka-logo