октомври 2019 - Bits of insurance

Фондот за пензиско и инвалидско осигурување не одговара на претставките

Веќе три недели семејството на Бане Најдовски од Ајватовци... Повеќе »

„Кроациа Осигурување – Живот“ истрча најбрзо за двоцифрен раст на животното осигурување

„Кроациа осигурување – Живот“ во првото полугодие од годинава... Повеќе »

Generali е најдобрата осигурителна компанија според Форбс, сега присутна и во Македонија

Престижната италијанска групација „Генерали“ која од неодамна е присутна... Повеќе »

Конференција за технолошки иновации во осигурителниот сектор

Напредокот во осигурителната технологија може да донесе профит и... Повеќе »

Младите претприемачи и стартап компании влегуваат во осигурителната индустрија

Дигитализација на европскиот извештај за пријава на штета, онлајн... Повеќе »