0 0

9 работи кои можеме да ги очекуваме во македонското осигурување во 2021ва

Со најавата за кризен период до јуни 2020та се очекува дека и следната година економијата ќе се движи онолку колку што ќе дозволи кафезот на пандемијата. Во втората половина на...
0 0

Фондот за иновации се побратими со Стартап Македонија

Фонд за иновации и технолошки развој и Стартап Македонија, потпишаа Меморандум за соработка, со цел спроведување и јакнење на меѓусебната соработка. Договорот подразбира поттикнување и афирмација на областите од заеднички...
0 0

АСО ја одржа првата виртуелна работилница

„Македонскиот пазар на хартии од вредност и анализа на вложувањата и средствата со кои управуваат друштвата за осигурување на пазарот на харти од вредност„ беше темата на виртуелната работилница, која...
0 0

Нов иновативен производ од Триглав – Мој миленик

Триглав Осигурување воведува нов пакет на пазарот, Мој миленик, наменет за осигурување на кучиња. Пакетот обезбедува лекување на милениците и осигурување од ризиците смрт од болест и од несреќен случај....