0 0

VIG со стартап фонд

Viena Insurance Group купи удел во фондот за стартапи IST Cube. Досега доминантни сопственици на фондот беа Европскиот инвестициски фонд (ЕИФ) и Австриската банка за развој и Аустриа Виртшафтссервис. IST...
0 0

Триглав Осигурување Живот со нов производ – Колективно ризико осигурување

Триглав осигурување Живот АД Скопје почнувајќи од 01.01.2021 година во своето портфолио на производи започна со продажба на производот Колективно ризико осигурување. Производот е наменет за Компании кои сакаат своите...
0 0

Allianz со неочекувано добри резултати за 2020та година

Гигантот за осигурување Allianz постигна одлични финансиски резултати. Во новата година, осигурителната група очекува да ги надмине резултатите од пред пандемијата. Оперативната добивка во 2020та на групата е падната за...
1 0

Еуролинк Осигурување доби тендер од МВР во вредност 1,4 милиони евра

Тендерот за осигурување на воздухоплови кој го распиша Министерството за Внатрешни Работи е добиен од страна на Еуролинк осигурување а вредноста на зделката е 1,4 милиони евра. Овој тендер повеќе...
0 0

Сава Осигурување донира компјутери

Како општествено одговорна компанија Сава осигурување секогаш поддржува проекти кои се насочени кон грижа за образованието на нашите идни генерации. Имавме можност да реализираме донација на лап топ компјутери за...