Интервјуа Archives - Bits of insurance

Интервју со Марко Дамевски, директор на продажба Винер Лајф

Поразговаравме со г-динот Марко Дамевски, Менаџер за продажба на... Повеќе »

Интервју со Вилма Учета Дузлевска, Главен извршен директор на Кроациа Oсигурување Живот

Дузлевска: На животното осигурување му требаат стимулации, не нови... Повеќе »

Зоран Нарашанов од ВИНЕР – Виена иншуренс груп

Најчитаниот портал од областа на осигурувањето, xprimm.com објави интервју... Повеќе »

Марко Поповски: Халк банка разви поволни кредити со минимален влог и максимална финансиска заштита

Халк банка е брзорастечка компанија препознатлива по развојот на... Повеќе »

Расте осигурителниот пазар – најмногу автоодговорноста, каското, но и здравственото осигурување

Во првата половина од годината осигурителниот пазар бележи пораст... Повеќе »
aso-logo

Изјава на АСО за предлог-измените во Законот за супервизија на осигурување

Тимот на Bits of insurance побара изјава од Агенцијата... Повеќе »

Анита Ангеловска-Бежоска: Вториот квартал со позитивни сигнали за економска активност

Во втората половина од годината може да се очекуват... Повеќе »
Nadica_Jovanovska_Boshkovska

Интервју со Надица Јовановска Бошковска- Раководител на претставништвото на Европа Ре во Македонија

Bits of insurance стапи во контакт со Надица Јовановска... Повеќе »
Zlatan-Deljkić

Златан Дељкиќ: Едукација на агентите за 20% раст во продажбата

Еден од говорниците на конференцијата SorS беше господинот Златан... Повеќе »
Giorgio Marchegiani

Интервју со генералниот директор на DDOR-Гиоргио Маркеџани

За време на конференцијата SorS се сретнавме со генералниот... Повеќе »