Општо Archives - Bits of insurance

Вселенскиот туризам – нов ризик за осигурителните компании

Осигурувањето на вселенските ракети и сателите најверојатно ќе чини значително повеќе по неодамнешниот случај со европската ракета Вега. Таа ги […] Повеќе »

Хакер провалил во бугарскиот даночен систем

Хакер провалил во најголемата даночна база на Бугарија и украл финансиски детали за секој вработен граѓанин во земјата, пред да […] Повеќе »