Вработување Archives - Bits of insurance
Logo-AVRM

АВРМ вработува

Врз основа на член 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15, 154/15, […] Повеќе »
Ams vrabotuva

Сакате да бидете дел од младиот тим на АМС: Пријавете се на огласот

Спортот и младите како потреба на секоја земја имаат доминантно место во интересите на земјите и имаат големо влијание во […] Повеќе »
logo-mk-mk

САВА осигурување вработува

Сава осигурување а.д. Скопје отвора позиции за енергични, комуникативни лица кои се подготвени да научат нови вештини во професионална и […] Повеќе »
fzom_8

Фондот за здравствено осигурување вработува 81 лице

Фондот за здравствено осигурување на Македонија објави оглас за вработување на 81 лице на определено време од 1 година. Платите […] Повеќе »
prokredit

Прокредит банка вработува!

Дали сте спремни за нов предизвик? Дали сте млади и амбициозни и сакате интернационално искуство? Тогаш сте одличен кандидат за […] Повеќе »
sparkase-banka

Шпаркасе Банк вработува

Аплицирајте во Шпаркасе Банка и искористете ја можноста за исклучителна кариера во секој поглед. Покрај предизвиците и шансата за личен […] Повеќе »
eurolink

Еуролинк осигрување вработува

Сакате да работите во една од најдобрите осигурителни компании во Р. Македонија? Поседувате вештини за продажба и сакате да постигнете […] Повеќе »
vrabotuvanje

Оглас за вработување во Охридска Банка Сосиете Женерал

Придружете се кон успешниот тим на професионалци, посветен кон издигнување на Охридска банка Сосиете Женерал во референтна банка во односите […] Повеќе »
komercijalna_banka_skopje

Комерцијална Банка вработува

Оглас за вработување Помлад соработник во експозитура, во Комерцијална банка АД Скопје – Експозитура Дебар, 1 (еден) извршител на определено […] Повеќе »
technology-3230663_640

Стани дописник на bitsofinsurance.com

Во потрага сме по дописник (content writer), доколку сте заинтересирани или познавате некој што би ни се вклопил во тимот […] Повеќе »