Квиз - Bits of insurance

Квиз

Наградна игра - Освој патничко осигурување од 10 дена!

Правила за учество во квизот:

- Лајк на Фан страната Bits of insurance.

- Во коментар на објавата за квизот го тагнувате лицето со кое ќе го искористите патничкото осигурување.

- Точен одговор на прашањата.

Квизот е активен до 05.08.2018.

Наградата за овој квиз ја обезбедува Кирил Петрушевски, осигурителен брокер.

Контакт: тел: 071204677 меил: [email protected]

По завршување на квизот ќе се одбира добитникот преку рандом генератор.


Со играње на овој квиз се соогласувате порталот да ги користи вашите меилови за испраќање на вести.

Пополни ја формата за да ги видите резултатите
Сподели ја оваа објава

Коментари