Маркетинг - Bits of insurance

Маркетинг

Закуп на огласен простор

 

katalog

Димензии 728х90 цена: 350 €

Димензии 300х250 цена: 350 €

Димензии 728х90 цена: 350 €

Цените се однесуваат за закуп на простор за поставување на банер за три недели.

PR објава

Цена за PR објава во времетраење од еден ден на насловна страна 3000 денари.

Цената се однесува по објава.