Test Categories - Bits of insurance

Test Categories

Категорија: Криптовалути

Test Categories

Група хакери влегоа на Твитер профилот на владејачката партија на Шведска и го прогласија биткоинот за национална валута на земјата, […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

На крајот на 2017та година биткоинот зема голема популарност. Луѓе кои што не знаеа ништо за криптовалутите инвестираа на големо […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

Криптовалутите спас за макроекономските проблеми “Има навистина добри шанси да имаме нешто подобро од златото. Тоа е како CDS (credit […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Категорија: Newsletter

Test Categories

Изнаоѓањето на вистинското покритие за осигурување од сајбер може да биде тешко патување за навигација, бидејќи многу бизниси, агенти и […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

Осигурителната компанија ,,Алијанц” дефинитивно ја потврди својата големина. Како што информираше ,,Блумберг” одобрувањето од регулаторното тело на Кина е веќе […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

Ништо не е поважно од нашето здравје. Изборот на поздрав начин на живот подразбира и носење вистински одлуки за негова […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Категорија: Осигурување

Test Categories

Климатските промени стануваат се поскапи, според една нова студија од Swiss Re, друштво за реосигурување со седиште надвор од Швајцарија. […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

По катастрофалниот пожар на Нотр Дам во понеделникот, едно од поголемите прашања беше каков вид на осигурителна полиса би можела […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

Словенечкиот “Сава ре” ќе исплати бруто дивиденда од 0,95 евра по акција, вкупно 14,7 милиони евра, или 34,23% од 2018 […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

Општината Охрид на чело со в.д. градоначалникот Константин Георгиевски на 3ти март реши да ја одземе дозволата за градба на […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

Во полн ек е сезоната на годишните одмори, периодот во годината кога повеќето се подготвуваат за заслужената оддишка од талогот […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

Осигурувањето на живот е вид осигурување кај кое престанокот или траењето на животот на едно или повеќе лица (осигурени) доведува […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Категорија: Вести од регионот

Test Categories

Словенечкиот “Сава ре” ќе исплати бруто дивиденда од 0,95 евра по акција, вкупно 14,7 милиони евра, или 34,23% од 2018 […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

Општината Охрид на чело со в.д. градоначалникот Константин Георгиевски на 3ти март реши да ја одземе дозволата за градба на […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

Инвеститори во финтек индустријата, банки, осигурителни компании, менаџери на средства, претприемачи и ентузијасти од целиот свет, ќе се соберат во […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Категорија: Светски трендови

Test Categories

Група хакери влегоа на Твитер профилот на владејачката партија на Шведска и го прогласија биткоинот за национална валута на земјата, […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

Климатските промени стануваат се поскапи, според една нова студија од Swiss Re, друштво за реосигурување со седиште надвор од Швајцарија. […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

По катастрофалниот пожар на Нотр Дам во понеделникот, едно од поголемите прашања беше каков вид на осигурителна полиса би можела […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Категорија: Иновации

Test Categories

Интелегентни четки за заби кои што го следат здравјето на клиентите и врз основа на тоа ја градат цената на […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

Како ќе се интегрира автоматизацијата на blockchain во електрични автомобили и останатите начини на транспорт? Експертите кои работат со blockchain […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

Говорно активираното банкарство допрва треба да влезе на голема врата, но да го отфрлиме како неважно може да биде прерано. […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Категорија: Анализи

Test Categories

Нова финансиска анализа покажа дека 275 фирми ги преместуваат или веќе ги преместиле своите бизниси, персоналот и имотот од Велика […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

Агенцијата за супервизија на осигурување, секоја година на јавноста преку своите анализи им ги доближува бројките на осигурителниот бизнис. Ова […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

EIOPA- европското надзорно тело за осигурување и професионално пензиско осигурување, објави известај со наслов „Неуспеси и пропусти во осигурувањето: Преглед […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Категорија: Вработување

Test Categories

Продолжете да се развивате со ПроКредит Банка, ако се идентификувате со целите и етичките вредности на нашата компанија,  и сте љубопитни […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

Придружете се кон успешниот тим на професионалци, посветен кон издигнување на Охридска банка Сосиете Женерал во референтна банка во односите […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

Халкбанк АД Скопје е брзорастечка банка составена од тим од млади, амбициозни и мотивирани вработени. Во согласност со нашата стратегија, […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Категорија: Интервјуа

Test Categories

Поразговаравме со г-динот Марко Дамевски, Менаџер за продажба на Винер Лајф за животното осигурување во Македонија, за неговата мотивираност, за […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

Дузлевска: На животното осигурување му требаат стимулации, не нови даночни оптоварувања. Сподели ја оваа објаваКоментари

Сподели ја оваа објава

Коментари

Test Categories

Најчитаниот портал од областа на осигурувањето, xprimm.com објави интервју со Зоран Нарашанов – главниот извршен директор на Виннер – Виена […]

Сподели ја оваа објава

Коментари

Сподели ја оваа објава

Коментари